Sene Sonu Öğretmenler Kurulu Toplantısı

2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Öğretmenler Kurul Toplantısı 13 Haziran 2019 Perşembe günü saat 14.40'da aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere yapılacaktır. Tüm öğretmenlerimizin katılımını önemle rica ederiz.

12.06.2019 1641

TÜM OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNE

Okulumuz 2018 –2019 eğitim – öğretim yılı sene sonu öğretmenler kurulu toplantısı 13/06/2019  Perşembe günü saat: 14.30'da yapılacaktır. Toplantı ile ilgili gündem aşağıya çıkarılmış olup, Belirtilen gün ve saatte Sene Sonu Öğretmenler kurulu toplantısına tüm öğretmenlerimizin katılımını önemle rica ederim.

Mehmet DOĞAN

GÜNDEM MADDELERİ

1. Açılış ve yoklama,

2. Yazman seçimi,

3. Bir önceki toplantıda alınan kararlarının gözden geçirilmesi,

4. Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Eğitim Vizyon Belgesi çerçevesinde okulumuzda yapılan  çalışmaların görüşülmesi ve değerlendirilmesi.

5. Okul, sınıf ve şubelerin derslere göre  başarı ortalamalarının tespiti ve öğrenci başarı durumlarının değerlendirilmesi,

6. Öğrenci disiplin durumlarının görüşülmesi,

7. Şube-Zümre Öğretmenler Kurulu toplantıları, çalışma ve kararlarının değerlendirilmesi,

8. Okul ve sınıf rehberlik faaliyetlerinin değerlendirilmesi,

9. Sosyal etkinlikler kapsamında  okulumuzda gerçekleştirilen çalışmaların ve öğrenci kulübü faaliyetlerinin ayrı ayrı değerlendirilmesi,

10. E-okul Sosyal Etkinlikler modülünün okulumuzda kullanım durumunun değerlendirilmesi.

11. Okulumuzda açılan Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının değerlendirmesi,

12. Liselere Giriş Sınavının ve Parasız Yatılılık Bursluluk Sınavlarında öğrencilerimizin başarı durumlarının görüşülmesi.

13. Ortaöğretime yerleştirme tercihleri konusunda yapılacak rehberlik çalışmalarının görüşülmesi.

14.  Okulumuzda açılması planlanan yaz kurslarının görüşülmesi,

15. Ortaöğretime yerleştirme tercihleri konusunda yapılacak rehberlik çalışmaları,

16. Yabancı Uyruklu, parçalanmış , maddi durumu zayıf olan aileler ve diğer sorunu               olan öğrencilere yönelik yapılacak çalışmaların görüşülmesi

17. EBA, Dynet ve diğer eğitimi siteleri kullanım durumun görüşülmesi;

18. 'TUBİTAK Bilim Fuarı'', ''KADEP'' ve ''Kahramanmaraş Bilgi ile Buluşuyor '' adlı kitap okuma yarışması ve okulumuzda uygulanan projelerle ilgili çalışmaların görüşülmesi,

19. Müfredaat değişikliği, öğretim programlarının incelenmesi

20. Resmi yazıların incelenmesi, mesleki çalışmaların raporlaştırılması,

21. Yılsonu evraklarının teslimi ile ilgili açıklamaların yapılması,

22. Törenler ile Belirli gün ve haftalara yönelik çalışmaların değerlendirilmesi,

23. 2018 – 2019 Eğitim - Öğretim yılının değerlendirilmesi.

24.  Dilek ve Temenniler.