Yıldızkent Şehit Şeref Kitap Okuyor!

''Çok okuyan, çok bilir'' analayışı kapsamında öğrencilerimize kitap okuma sevgisi kazandırmak, akademik anlamda başarı seviyelerini artırmak ve araştıran, sorgulayan bireyler yetiştirmek amacıyla ''Yıldızkent Şehit Şeref Okuyor!'' parolasıyla Türkçe Öğretmenimiz Sami OKUR koordinesinde günde en az 30 sayfa kitap okuma kampanyası başlatmıştır.

16.09.2019 802

''Çok okuyan , çok bilir'' analayışı kapsamında öğrencilerimize kitap okuma sevgisi kazandırmak, akademik anlamda başarı seviyelerini artırmak ve araştıran, sorgulayan bireyler yetiştirmek amacıyla ''Yıldızkent Şehit Şeref Okuyor!'' parolasıyla Türkçe Öğretmenimiz Sami OKUR koordinesinde günde en az 30 sayfa kitap okuma kampanyası başlatmıştır.

16-09-201916-09-2019