Okulumuzda

Okulumuzda "Ramazan Gelenekleri" Projesi Başarı İle Tamamlandı.

Kuruculuğunu Hüseyin Akdağ İlkokulu DKAB Öğretmeni Elmas Burcu Karataş ve Azerbaycan'dan Masazır kant 4 nömarali okulu öğretmeni Sadagat Azimova'nın üstlendiği "Ramazan Gelenekleri"isimli eTwinning projemiz kabul edilerek hayata geçti. Okulumuz Okul Müdürü Mehmet DOĞAN okulumuz proje mentörü olarak katıldı. Türkiye'den 7, Azerbaycan'dan 1 okulun öğrenci ve öğretmenleri ile oluşturulan ortak proje ilköğretim ve ortaöğretim kademesindeki öğrencileri akran eğitimi kullanarak bir araya getirmeyi, geçmişte kalmış Ramazan Geleneklerini öğretmeyi, interaktif atölyeler aracılığı ile öğrencilere WEB 2.0 Araçlarını kullanmayı da öğretmeyi hedeflemektedir. İzmir Hüseyin Akdağ İlkokulu, Azerbaycan Masazır kant 4 nömarali okulu , İzmir Cumhuriyet İlkokulu, İzmir Mustafa Kemalpaşa Ortaokulu, İzmir Fatih Mehmet İmam Hatip Ortaokulu, Afyonkarahisar Beyazıt Ortaokulu, Kahramanmaraş Yıldızkent Şehit Şeref Ortaokulu,Konya Yunak Orhan Erdem İmam Hatip Ortaokulu'nu bir araya getiren proje sonunda ortaya çıkarılması planlanan e-içerikler, yine interaktif sergiler aracılığı ile sergilenecektir. Projeye okulumuzdan katılan öğrencilerimize katılım belgeleri Okul Müdürü Mehmet DOĞAN tarafından verildi.

28.04.2022 593

28-04-2022

28-04-202228-04-202228-04-202228-04-202228-04-2022

Adres:
KILILI MAH. ŞEHİT POLİS HALİL AKSAK CAD. YILDIZKENT ŞEHIT ŞEREF ORTAOKULU BLOK NO 43 TÜRKOĞLU / KAHRAMANMARAŞ

(344) 629 2027